Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

Concursuri

Festivalul - Concurs Internațional
Festivalul - Concurs Internațional "Liviu Borlan", ediția a IV-a

Ajuns la a patra ediție, Festivalul - Concurs Internațional "Liviu Borlan"  se desfășoară anual, din 2011, în Baia Mare. Dedicat formațiilor corale de amatori, Festivalul a reunit in cele trei ediții trecute, 22 de ansambluri corale din Romania, dar si de peste hotare. Pentru ediția a IV-a, din 2014, încă vă puteți înscrie.

Detalii

Lăudaţi pe Domnul! – Concursul Naţional de Muzică Bisericească, ediţia a VI-a, 2013
Lăudaţi pe Domnul! – Concursul Naţional de Muzică Bisericească, ediţia a VI-a, 2013

Aula Magna „Teoctist Patriarhul” din Palatul Patriarhiei a găzduit, duminică, 27 octombrie 2013, etapa Naţională a Concursului de Muzică Bisericească „Lăudaţi pe Domnul!”, aflat la cea de-a VI-a ediție. Anul acesta, concursul s-a adresat corurilor parohiale mixte din țară.

Detalii

Concursul Coral - Tineri, lăudaţi pe Domnul!
Concursul Coral - Tineri, lăudaţi pe Domnul!

Relatari de la prima editie a Concurusului Coral - Tineri, lăudaţi pe Domnul! La praznicul Sfântului Dimitrie Basarabov ocrotitorul Bucureştilor, în 27 octombrie 2008, în Aula Magna Teoctist Patriarhul a Patriarhiei Române a avut loc, paralel cu tradiţionalul pelerinaj anual la Moaştele Sfântului, o primă ediţie a concursului coral intitulat Tineri, lăudaţi pe domnul !, concurs organizat de Sectorul teologic-educaţional al Patriarhiei Române, sub înaltul patronaj al Prea Fericitului Daniel, Patriarhul Ortodox al României.

Detalii