Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

Concurs de creație corală pentru copii și tineret (2-4 voci egale) VOX MUNDI

Concursul este organizat de Asociația Culturală Kratima

Principalii parteneri sunt: Asociația Națională Corală din România (A.N.C.R.), Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România(U.C.M.R.)

Scop: stimularea interesului tinerilor creatori pentru muzica dedicată copiilor şi dezvoltarea unui repertoriu contemporan pentru copii la înalte standarde valorice, repertoriu care se va putea reflecta și în programele analitice școlare din România pentru ciclul primar, gimnazial și liceal.

Acest repertoriu va putea fi utilizat în diverse ocazii: serbări școlare, spectacole, concerte, emisiuni radio-TV, concursuri naționale și internaționale, imprimări audio sau video etc.) .

Concursul se adresează tuturor persoanelor rezidente oficial în România (cetățeni români sau străini), care au absolvit sau sunt studenți ai unei instituții de învățământ universitar din România sau străinătate (indiferent de secție), dar și elevilor din clasele terminale (a XI-a și a XII-a) ale Liceelor sau Colegiilor de Muzică (Arte) din România (indiferent de secție). Au dreptul să participe persoanele care nu au împlinit vârsta de 40 de ani la data de 15.05.2020.

REGULAMENTUL COMPLET AL CONCURSULUI AICI