Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

18 martie 2024 / Invitație la Uniune Spirituală prin Muzică

Vă invităm să participați la un eveniment muzical de excepție, care își găsește rădăcinile în bogata cultură religioasă românească, esența ce definește și colorează spiritul nostru. Într-o perioadă în care solidaritatea și unitatea sunt mai necesare ca oricând, concertul nostru simfonic se dorește a fi un simbol al coeziunii sufletești, invocând forța artei muzicale de a uni și de a inspira.

Acest eveniment promite să fie un izvor de armonie pură, din care Corul Academic "Divina Armonie" va extrage și transmite emoția profundă și copleșitoare cu care și-a obișnuit auditoriul. Dirijat cu pasiune și dedicare, corul va împărtăși cu fiecare participant esența muzicii sacre și puterea ei de a conecta inimi.

Vă așteptăm cu brațele deschise luni, 18 martie, de la ora 19:00, la Biserica Sfântul Elefterie, pentru a fi parte a unei serate memorabile, unde muzica se va întrepătrunde cu spiritualitatea, oferind o experiență unică și îmbogățitoare pentru suflet.

Haideți să ne unim într-o seară specială, să ne lăsăm purtați de valurile armoniei simfonice și să celebrăm împreună frumusețea și profunditatea spiritului nostru colectiv.