Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

1 martie 2024 / Celebrăm primăvara cu muzică corală românească

De 1 martie 2024, vă invităm să sărbătorim împreună sosirea celui mai vesel și colorat anotimp printr-un eveniment muzical de excepție: Concertul Coral de Mărțișor. Acest eveniment unic este dedicat cu căldură tuturor domnișoarelor și doamnelor care însuflețesc viețile noastre, aducând un omagiu frumuseții și spiritului feminin.

Sub bagheta maestrului Emanuel Pecingina, dirijorul Corului de Cameră "Emanuel" din București, veți avea ocazia să vă delectați cu o selecție rafinată de piese corale românești laice. Programul este îmbogățit cu lucrări de inspirație folclorică, fiecare piesă fiind o fereastră deschisă către sufletul și tradițiile poporului român, evocând emoție și nostalgie.

Vă promitem o seară memorabilă, în care muzica va vorbi despre dragoste, primăvară și renaștere. Fiecare notă muzicală va fi un fir de mărțișor muzical, țesut cu măiestrie pentru a vă aduce bucurie și pentru a celebra împreună frumusețea acestei lumi.

Nu ratați ocazia de a fi parte a acestei sărbători a muzicii și a primăverii. Vă așteptăm cu drag să împărtășim împreună această experiență culturală de neuitat.