Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

Concert Ecumenic de Crăciun

Corala VOCI TRANSILVANE a Casei de Cultură a Studenților DUMITRU FĂRCAȘ din Cluj-Napoca, vă invită Luni 18 decembrie, ora 18.30, în sala Transilvania a instituției noastre, la tradiționalul Concert Ecumenic de Crăciun, intitulat anul acesta: CE VEDERE MINUNATĂ! Acest eveniment cultural-artistic, de mare sensibilitate și vibrație, încheie ediția XXVII a Microstagiunii Concertistice de Crăciun:Colindul VOCILOR TRANSILVANE - prilej de a asculta și de a cânta împreună, colinde românești de ieri și de azi și cunoscute cântece de Crăciun din repertoriul universal.

Împreună cu invitatele noastre: mezzosoprana  Melinda DUFFNER și Natalia CONSTANTIN – acompaniament la pian, sub bagheta dirijorului Adrian-Nicolae COROJAN, vom interpreta lucrări muzicale ce pregătesc Marea Sărbătoare a Nașterii Domnului.

Prin armonii și cuvinte alese, transmitem tuturor mesajul nostru de Pace, Bună înțelegere, Bucurie și Sănătate - cu speranța, că și în acest an, Dumnezeiescul Prunc se va naște în ieslea sufletelor noastre.

Adrian-Nicolae COROJAN - Dirijor