Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

Ascendis Choir - un nou suflu al muzicii corale

Așa cum ne-au obișnuit deja, tinerii muzicieni ce fac parte din Corul de Cameră Ascendis și dirijorul fondator al acestuia, Eduard Dinu, vor susține din nou două concerte importante și de impact pentru publicul Bucureștean și nu numai.

După spectacolele „Vlaicu Vodă” din această vară, unde Ascendis Choir a fost în colaborare cu Teatrul Excelsior, participarea în deschiderea Festivalului 3Sound și Concertul de Gală din Piața Constituției în care aceștia au cântat alături de maestrul Gheroghe Zamfir și invitații acestuia, urmează un recital susținut în data de 1 noiembrie la Palatul Noblesse și un concert susținut în data de 8 noiembrie la Sala Palatului, alături de Camerata Regală, Laura Bretan, Irina Baianț, Ioana Turcu, 2 Vibes Symphony și maestrul Tiberiu Soare.

Corul de Cameră Ascendis, înființat în luna aprilie a acestui an, reușește astfel să depășească un număr de peste 20 de evenimente publice, în doar 5 luni de la lansarea ansamblului. Este un record absolut pentru un ansamblu coral atât de „tânăr”, un ansamblu care a reușit să se impună prin muncă, seriozitate și pasiune.

Tinerii promit să își încânte publicul în continuare cu o mulțime de surprize muzicale și îi îndeamnă pe toți iubitorii de muzică corală să acceseze site-ul lor: www.ascendischoir.ro, dar și pagina de Facebook: Ascendis Choir, pentru a fi la curent cu toate noutățile și detaliile evenimentelor.