Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

Corul de cameră Ascendis în cadrul emisiunii „La Măruță”

Corul de cameră Ascendis a împlinit în data de 19 iunie 2018 două luni de la lansarea oficială a proiectului, sărbătorind evenimentul prin ceea ce fac ei cel mai bine – muzică. Invitați de către ProTV în cadrul emisiunii „La Măruță”, aceștia au acceptat provocarea lansată de gazda show-ului de a cânta hit-ul lui Smiley – „Vals”, într-un aranjament pentru cor mixt realizat de dirijorul și fondatorul ansamblului, Eduard Dinu. Răspunsurile publicului au fost pozitive, astfel că membrii Ascendis Choir au primit o nouă invitație de a fi prezenți în platoul „La Măruță” în toamna acestui an. 

În doar două luni de la lansarea proiectului, tinerii de la Ascendis Choir au realizat performanțe incredibile, reușind să încheie colaborări cu instituții de notorietate din România, cum ar fi „Teatrul Excelsior” sau Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești.  Aceștia promit că este doar începutul și în curând vor încânta publicul cu noi proiecte de succes. 

Cel mai apropiat eveniment va fi în data de 28 iunie, atunci când vor cânta la Ploiești într-un concert vocal simfonic dirijat de Alexander Walker, suita simfonică „Planetele” de Gustav Holst.