Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

Corala Brâncovenilor în stagiunea corală “Paul Constantinescu”

Corala Brâncovenilor a luat fiinţa in aprilie 2007 la iniţiativa preotului Dumitru Spoiala. Este corul Bisericii Sf. Ilie Titan, Parohia "Inaltarea Sfintei Cruci", condus de Veronica Vizi.

Din corala fac parte membri ai parohiei, amatori, ce asigura răspunsurile Sfintei Liturghii Duminica si in sărbătorile de peste an. Corala susţine concerte de Crăciun si de Paste , precum si la case de copii si bătrâni.

Corala Brâncovenilor a participat la Festivalul coral "Buna Vestire", ediţia din anul 2013 si 2014, la Festivalul de Muzică religioasă interconfesionala de la Giurgiu in 2013 si 2014 si la Concursul de muzica religioasa "Lăudaţi pe Domnul" in anul 2013.

Repertoriul formaţiei corale cuprinde cântări liturgice ortodoxe, creaţii culte de inspiraţie sacră, monodii de tradiţie bizantină, colinde româneşti tradiţionale, unele prelucrări folclorice şi diverse creaţii de gen din muzica universală.

In programul concertului vor fi interpretate lucrări de: Paul Constantinescu, Nicu Moldoveanu, D. G. Kiriac, Timotei Popovici, Nicolae Ursu, V. Teodorian, Teodor Teodorescu, Francisc Hubic, T. Brediceanu, Anton Pann, Gh. Danga, Gh. Cucu, Al. Pascanu, A. Adam

Solişti: Elena Grigoruţă, preot Gh. Zamfir Dincă, Diacon Ionuţ Miciu şi Tania Ionescu

Intrarea publicului este liberă, în limita locurilor disponibile.