Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

15 aprilie 2024 / Corala "Nicolae Lungu" a Patriarhiei Române

Vă invităm să luați parte la un regal muzical de excepție: Concertul Coralei "Nicolae Lungu" organizat de Asociația Națională Corală din România, în colaborare cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România și Universitatea Națională de Muzică. Această seară specială face parte din prestigioasa Stagiune Corală Bucureșteană "Paul Constantinescu", ediția a XIII-a, anul 2023-2024.

Evenimentul va avea loc în sala "George Enescu" a Universității Naționale de Muzică din București, pe data de 15 aprilie 2024, începând cu ora 18:00. Adresa sălii este Str. Știrbei Vodă 33, un loc renumit pentru acustica sa excepțională și atmosfera plină de istorie.

Concertul va fi condus de un trio de dirijori de renume: Pr. Stelian Ionașcu, Arhid. Răzvan Constantin Ștefan și Conf. Luminița Guțanu Stoian, cu Lector Florian Costea, oferind o experiență autentică și spirituală publicului prezent. La pian, talentatul Mihai Măniceanu va acompania corala, adăugând o dimensiune suplimentară interpretării.

Repertoriul variat va cuprinde lucrări de A. Arhanghelski, P. Constantinescu, N. Lungu, Arvo Pärt, S. Rachmaninoff, Constantin Baciu, John Rutter, Eric Whitacre, C. Monteverdi, Ola Gjeilo, promițând o seară memorabilă, în care veți putea asculta o combinație emoționantă de armonii corale.

Accesul este liber, în limita locurilor disponibile, permițând astfel tuturor iubitorilor de muzică să se bucure de această ocazie rară de a asculta un cor de excepție într-un cadru cu adevărat impresionant. Vă așteptăm să vă alăturați nouă într-o seară de neuitat, în care muzica va răsuna în acord cu tradiția și cultura românească.