Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

Adunarea Generală ANCR - 2015

Vă invităm  să luaţi parte la Adunarea Generală a A.N.C.R. ce se va desfăşura în ziua de 30 mai 2015 ora 11,00 în sala mare a Seminarului Teologic din Curtea de Argeş (relaţii pr..Codruţ Scurtu, tel. 0740 850 124).

Cu această ocazie va avea loc în paralel cu întâlnirea propriu zisă a dirijorilor formaţiilor membre A.N.C.R. şi o Masă Rotundă privind organizarea şi finanţarea mişcării corale. De aceea vă rugăm să asiguraţi şi prezenţa unei persoane din partea formaţiei, responsabilă cu problemele de acest tip, care să poată participa la discuţii.

Pentru cei interesaţi, plecarea din Bucureşti a participanţilor la adunarea generală va avea loc în ziua de 30 mai 2015, ora 8,00 de la sediul A.N.C.R. (str. Gutenberg 19, staţia de metrou Izvor).
Vă solicităm ca în cel mai scurt timp (până în ziua de 15 mai 2015) să transmiteţi pe adresa de mail a A.N.C.R. (ancromania@gmail.com) o prezentare a activităţii formaţiei dvs., tipul ansamblului (cor de copii, bărbătesc, mixt, de biserică, de cameră etc.), premiile dobândite la concursurile şi festivalurile importante la care a participat, precum şi datele de contact.

Alături de aceste informaţii vă rugăm să ataşaţi două fotografii în format jpeg sau tiff ale dirijorului actual şi o imagine cât mai reprezentativă a formaţiei. Informaţiile ne sunt necesare în vederea completării paginii de internet a asociaţiei www.ancorom.ro.

A.N.C..R. doreşte astfel să sporească modul de promovare al fiecărui ansamblu în spaţiul mişcării corale atât pe plan naţional cât şi internaţional. Aceste date se vor regăsi şi în Buletinul A.N.C.R. nr.23 din 2015.

În situaţia în care nu vă regăsiţi formaţia trecută în tabelul aflat pe site-ul A.N.C.R. de mai sus vă rugăm să comunicaţi acest lucru pe adresa de mail ancromania@gmail.com

Vă reamintim rugămintea de a vă achita cotizaţia anuală  A.N.C.R. stabilită la Adunarea Generală din 15 iunie 2013 astfel:
100 RON pentru persoanele înscrise individual,
150 RON pentru coruri de copii,
250 RON pentru coruri de adulţi (sumele vor fi folosite pentru plata cotizaţiei la Europa Cantat la care suntem afiliaţi precum şi la realizarea buletinelor informative, administrarea paginii de internet a asociaţiei şi cheltuieli poştale).