Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

Proiectul VOICE - Europa ne cauta!

Dragi membri,

Vă anunțăm că Asociatia Corală Europeană "Europa Cantat", unde suntem afiliati din anul 1991,  împreună cu alte 13 organizaţii non-profit din 11 ţări au decis să se unească pentru a efectua un studiu privitor la viaţa corală din Europa în cadrul proiectului VOICE.

Țelul "Singing Europe" este să strângă date actuale si acurate despre oamenii care cântă împreună în diferite ţări din Europa. Aceste informaţii vor ajuta organizaţii naţionale si europene în a pune în aplicare programe cât mai adaptate realităţii si necesităţilor comunităţii corale. Sperăm ca aceste date să convingă în mod eficient factorii decidenţi în a susţine dezvoltarea cântatului în societăţile noastre.

Doar cu ajutorul vostru putem atinge acest ţel. Dacă eşti membru, cântăreţ, dirijor sau impresar al unui grup de oameni care cântă împreună, te rugăm să completezi următorul sondaj (durează între 5 si 20 de minute). Vom utiliza termenul generic de "ansamblu" în întregul sondaj pentru a ne referi la orice grup de oameni care cântă împreună.

Nu vom distribui datele tale de contact sau răspunsurile la întrebări împotriva voinţei tale. Vor fi publicate doar rezultate statistice anonime. Setul de date statistice, excluzându-le pe cele de identitate, pot fi împărtăşite cu organizaţii non-profit sau publice, precum şi cu centre de cercetare ce lucrează pentru promovarea "cântatului impreună".

Pentru a răspunde la întrebările din sondaj, vă rugăm să accesați link-ul de la finalul acestei pagini.

voiceproject.limequery.com/index.php/826619/lang/ro