Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

A patra editie a Festivalului International "Chernomorski zvutsi", Balchik - Bulgaria

Stimați membri, dorim să vă invităm la cea de-a patra ediție a Festivalului Internațional "Chernomorski zvutsi", ce se va desfășura între 4 și 8 iunie 2014 la Balchik, în Bulgaria. Evenimentul este deschis corurilor de amatori, indiferent de categoria de vârstă și combină copetiția cu programe de festival și workshop-uri. Vă așteaptă cinci zile într-o ambianță plăcută la malul Mării Negre, pentru doar 60, 70 sau 90 de euro, plată care include cazarea și două mese (mic dejun și cina). Festivalul oferă paricipanților momente unice, în care sute de oameni ce se adună din diferite părți ale lumii celebrează libertatea emanantă de bucuria cântului, care fără îndoială face spirite fericite.

Festivalul beneficiază de un program de concurs, dar și de unul de repetiții în workshop-uri susținute de dirijori și compozitori importanți. Anul acesta liderul evenimentelor va fi celebrul compozitor slovac Ambrož Čopi. Peste 2000 de muzicieni din Bulgaria, Finlanda, Serbia, Ucraina, Cehia, Macedonia, România, Grecia, Lituania și Turcia au participat până acum la primele trei ediții ale Festivalului International "Chernomorski zvutsi".

Dacă la editia inaugurală a festivalului ce poartă numele corului mixt bulăaresc Chernomorski zvutsi, România nu a avut niciun reprezentant, la edițiile viitoare au participat patru ansambluri vocale de amatori autohtone: Corul de copii "Fantasia" din Vaslui (2012), Corul mixt  "I.D. Chirescu" din Cernavodă (2013), Corul mixt "Trison" din Brăila (2013) și Corul mixt Collegium Cantorum "Nicolae Oancea" din București (2013). Marele scop al festivalului este acela de a construi punți între națiuni, culturi, compozitori, dirijori și coruri.

Pentru mai multe informații, condițiile de participare, formularul de înscriere și programul complet al evenimentelor, vă invităm să accesați pagina oficială a festivalului. 

www.chernomorskizvutsi.com/en/

Data limită pentru înscriere – 10 februarie 2014. Mult succes!