Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

Colinde in dar - Concert Caritabil sustinut de Corul Preludiu

In sunet de colinde, darul tuturor va fi deosebit de important pentru ca Fundația Dezvoltarea Popoarelor să continue să ajute 90 de copii din familii dintre cele mai sărace și cu probleme sociale din trei școli din sectorul 3 din București. Marți, 17 decembrie 2013, ora 19.30, vă așteaptă o seară specială în care vă vom dărui minunatele Colinde de Crăciun interpretate de Corul de Camera "Preludiu" dirijat de maestrul Voicu Enăchescu. Vă așteptăm în Catedrala Sfântul Iosif din București, gazda evenimentului nostru de peste 5 ani. Alături de noi vor fi actorul Adrian Păduraru și o parte dintre copiii care vor beneficia de sprijinul FDP cu ajutorul donațiilor care vor fi oferite in cadrul concertului.

Darul vostru va fi deosebit de important pentru ca Fundația Dezvoltarea Popoarelor să continue să ajute 90 de copii din familii dintre cele mai sărace și cu probleme sociale din trei școli din sectorul 3 din București. 40 de copii vor putea continua să frecventeze centrele de școală după școală care înseamnă uneori singura masă din ziua respectivă și unica posibilitate de a-și face temele într-un loc decent și sub îndrumarea unui adult, iar 50 de copii vor putea frecventa activități de educație prin sport, care să îi apropie de școală și să le dezvolte abilitățile sociale. Pentru a putea oferi unui copil oportunitatea de a frecventa o zi un centru de tip școală după școală avem nevoie de 15 lei/zi.

Le mulțumim partenerilor noștri: Centrul Național de Artă ”Tinerimea Română” care este alături de noi pro-bono pentru a șasea ediție a concertului, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului sector 3 și sponsorilor care prin contribuția lor vor susține activitățile oferite copiilor: TPA Horwath, Italrom Inginerie Internationala, UniCredit Consumer Financing și Update Advertising.

Vă așteptăm cu mult drag alături de prietenii prietenilor voștri și apreciem dacă ne puteți confirma participarea până la data de 12 decembrie 2013 la adresa angela.sima@fdpsr.ro sau bucuresti@fdpsr.ro, tel 021.255 22 58 sau 0742.028866.

http://www.fdpsr.ro/