Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

Concert Ecumenic de Paști - VOCI TRANSILVANE 2021

Despre Înviere și speranța reînnoirii

Duminică, L-am întâmpinat pe Iisus, cu ramuri de finic la Intrarea Sa în Ierusalim, cântâdu-I, dimpreună cu toți celalți: Osana, Osana Fiul lui David!

Luni, am intrat în Sfânta și Marea Săptămână a Paștilor - Săptămână a patimilor ... O săptămână de rugăciune, meditații și tăcere; o săptămână de  reculegere, smerenie și lacrimi. Șase zile, străjuite de două duminici luminoase și pline de speranță:Duminica Floriilor și Sf. Duminică a ÎNVIERII!

Corala VOCI TRANSILVANE împreună cu invitatele ei, soprana Daniela Chișbora, mezzosoprana Melinda Duffner și pianista Natalia Constantinvă invită la o inedită incursiune muzicală, prin momente de înălțătoare spiritualitate, pregătind Marea Sărbătoare a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos.

Prin repertoriul românesc și universal, de o generoasă paletă componistică, interpretat cu sensibilitate și vibrație artistică,  dorim să înnobilăm semnificația spirituală a întâmpinării Sărbătorii Pascale.

Fie ca Sf. Sărbătoare a Învierii să ne aducă sfințitoare speranțe pentru Reînnoirea și Renașterea tuturor - certitudine a restabilirii Firescului vieților noastre.

 HRISTOS A ÎNVIAT!

 

Adrian Corojan – dirijor Corala VOCI TRANSILVANE