Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

Concert extraordinar dedicat sfintelor sărbători de Paște, intitulat „O, Primavera”

Corul Regal, ansamblu de tineret aflat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României și decorat de către Majestatea Sa Margareta, Custode al Coroanei române, va susține un concert extraordinar dedicat sfintelor sărbători de Paște, intitulat „O, Primavera”.

Evenimentul va avea loc marți, 23 aprilie, incepând cu ora 19:30, în Catedrala Romano-Catolică Sf. Iosif din București. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Programul concertului va include atât lucrări cu caracter religios, ortodoxe și catolice, cât și lucrari laice dedicate primăverii.

Va fi un eveniment care va ilustra ecumenismul și buna înțelegere a românilor creștini de diferite confesiuni, fiind un preambul muzical al vizitei Papei Francisc în România. Sfântul Părinte va oficia Sfanta Liturghie în data de 31 mai în Catedrala Sf. Iosif.

Alături de Corul Regal și dirijorul Andrei Stănculescu, vor evolua sopranele Teodora Constantinescu și Irina Ionescu și își vor da concursul organistul Eduard Antal și pianistul Vlad Gînța.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Arhidieceza Romano-Catolică de București și cu binecuvântarea IPS Ioan Robu.