Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

Ascendis Choir la Festivalul 3Sound

Corul de Cameră Ascendis este invitat să cânte în deschiderea Festivalului 3Sound aflat la prima ediție, alături de soprana Arlinda Morava (Albania) și Bucharest Ladies Cvintet, ce se va desfășura în data de 14 septembrie la Palatul Șuțu (Muzeul Național București).

Festivalul 3Sound – simbioză între contemporaneitate și istorie

Muzeul Municipiului București oferă publicului o nouă oportunitate de a se apropia de istorie și artă din perspectiva contemporaneității, de această dată a sunetului, ca o simbioză perfectă între vocea umană, instrumentele de suflat și cele acționate doar prin atingere.
Artiști consacrați ori tinere talente construiesc, vreme de 10 zile, un discurs muzical pe care îl vor rosti în incinta a patru muzee îndrăgite de bucureșteni.

10 zile în care iubitorii muzicii și dansului contemporan se vor putea bucura de spectacole extraordinare oferite în clasicul cadru oferit de instituțiile muzeale.

Așadar, aveți ocazia să îi ascultați pe tinerii de la Ascendis Choir vineri, 14 septembrie 2018, ora 19:00, Palatul Suțu:
Concert Ascendis Choir alături de Arlinda Morava & Bucharest Ladies Cvintet și Korada Vako (vioară), dirijor: Eduart Dinu.

Vor interpreta lucrările: Christian Alexandru Petrescu: „SĂ FIE! N-ARE DECÂT SĂ FIE!” pe versuri de Ommar Khayam / Christian Alexandru Petrescu: „AVE MARIA” – pentru soprană, cor, cvintet de coarde și pian / Tiberiu Brediceanu – două lucrări folclorice / George Enescu – Baladă / Ciprian Porumbescu – Baladă / Cesk Zadeja Tonin Arapi, Kico Kono compozitor albanez – Arie și lucrări pentru soprană.

(sursa: https://evenimentemuzeale.ro/eveniment-muzeal/bucuresti-vino-la-festivalul-3sound-programul-complet/)

Tânărul ansamblu mai pregătește o colaborare de succes în luna septembrie alături de marele naist al României, Gheorghe Zamfir.