Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

Concertul de Debut al Grupului Vocal Canticum

In seara zilei de luni, 11 mai 2015, incepand cu ora 19:00 Grupul vocal Canticum va invita la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti (Sala George Enescu), unde va explora fatete corale ale muzicii jazz, negro spirituals sau ale folclorului romanesc.

Pe langa invitatii oficiali ne vom bucura de prezenta unor invitati-surpriza. Acestia vor fi creatori ai unor momente speciale prin care Canticum doreste sa transforme evenimentul intr-un spectacol coral adaptat la nevoia de dinamism a publicului tanar.

Grupul vocal CANTICUM reprezintă o invitație la arta corală de calitate. Un ansamblu vocal alcătuit din tineri căntăreți bucureșteni elitiști și riguros selectați, care doresc sa apropie marele public român și pe cel internațional de genul coral printr-o abordare deopotrivă clasică și modernă a acestuia. Fondarea unui cor de tineret al orașului capitală constituie împlinirea unui deziderat al tinerilor bucureșteni pasionați si preocupați de cultură. Canticum Bucharest se deschide ca un proiect muzical în permanentă dezvoltare, parcurgând evoluția firească spre fondarea Corului Român de Tineret. În acest sens membrii săi fondatori îl au aproape ca sfătuitor si coordonator muzical pe dirijorul Răzvan Rădos, artistul hunedorean în plină ascensiune profesională, implicat cu deplină seriozitate și conținut în viața corală românească prin fondarea și conducerea unor formații corale de tineret dintre care amintim: Corul Regal, Corul Magnus, Corul Passiones, Corul Bisericesc Vox Coelestis, Corul Vox Medicalis, Corul Vosglas și Corul de copii "Kanticum".