Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

Corala „Dominus”

Luni, 7 mai 2018, ora 19:00 la Biserica Sf. Elefterie

Corala „Dominus” a luat fiinţă la data de 15 iulie 1999 şi este formată studenţi, absolvenţi a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, cadre didactice şi alte categorii socio-profesionale. Corala este membră A.N.C.R.

Din 1 septembrie 2001 corala își desfăşoară activitatea  în cadrul Parohiei Bisericii Şerban Vodă din Bucureşti, participând şi asigurând suportul muzical în fiecare duminică la Sfânta liturghie şi la  sărbătorile importante de peste an.

În cei 19 ani de existenţă Corala „Dominus”, a participat la festivaluri naţionale şi internaţionale de muzică corală, a susţinut o serie de concerte de muzică religioasă, laică în instituţii  publice, lăcașuri de cult şi scene în aer liber, etc.

Corul a participat la Festivalul Naţional de Interpretare Corală „ I. D. Chirescu” - Cernavodă - ediția XXI și XXII unde  a obţinut diploma de onoare a festivalului.

În anul 2006 corala a participat la Festivalul de Muzică Religioasă de la Palatul Patriarhiei Române, ediţia a III-a. În acela;i an corala a obținut locul 3 (etapa eparhială – secțiunea interpretare) la Concursul Naţional de Muzică Religioasă „Lăudaţi pe Domnul” ediția a VI-a.

Corala a participat la Festivalul de muzică religioasă „Buna Vestire” ediţia I (2013) și ediția II (25.03.2014) și la Festivalul naţional de muzică corală religioasă interconfesională cu participare internaţională „Lumină din lumină” ediția IV și V – Giurgiu.

A susținut  concerte de muzică religioasă în cadrul Stagiunii Corale Bucureștene “Paul Constantinescu” organizată de Asociația Națională Corală din Romania în 2016 și 2017.