Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

CONCERT REGAL DE CRĂCIUN – CORUL REGAL

Corul Regal, ansamblu de tineret aflat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României și decorat de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, vă invită la Concertul Regal de Crăciun, marți, 13 decembrie 2022, începând cu ora 20:00, în Catedrala Sf. Iosif din București.

Alături de Corul Regal vor evolua tenorul Ciprian Mardare, baritonul Silviu Alexandru Mihăilă, Ileana Sima, membră a Corului de Copii Radio și percuționistul Ștefan Ailenei, sub bagheta dirijorului Răzvan Rădos.

Amfitrionii evenimentului vor fi actorii Alexandra Apetrei și Remus Stănescu.

Așadar, continuă și anul acesta tradiția Concertului Regal de Crăciun, începută în anul 2012. An de an, în luna decembrie, monumentala catedrală Sfântul Iosif devine neîncăpătoare, iar publicul de toate vârstele se bucură, în perfectă armonie cu spiritul sărbătorilor de iarnă, de cele mai inedite surprize muzicale pregătite de tinerii muzicieni ai Corului Regal și invitații lor.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, iar publicul este încurajat să ofere cadou acest concert prietenilor, dar și persoanelor singure sau celor cu posibilități reduse de a achiziționa bilete la evenimente culturale.

În acest fel, altruismul contribuie la bucuriile prilejuite de luna cadourilor și, desigur, de sărbătoarea Nașterii lui Iisus Hristos.

Partenerii evenimentului sunt Arhidieceza Romano-Catolică de București - Oficiul Bunuri Culturale Ecleziastice și Patrimoniu, Biserica Evanghelică C. A. București și Asociația Tineretului Regalist.

Mai multe detalii despre Corul Regal puteți accesa la:
www.corul-regal.ro
www.facebook.com/corulregal
www.instagram.com/corulregal