Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

Evenimente

Festivalul de Muzica Religioasa Buna Vestire
Festivalul de Muzica Religioasa Buna Vestire

Asociația Națională Corală din România și Fundația pentru copii talentați Meloritmic vă invită la Festivalul de Muzică Religioasă Buna Vestire, ediția a II-a. Evenimentul artistic dedicat muzicii corale va avea loc marți, 25 martie 2014, în sala mică a Palatului Național al Copiilor, de la ora 17:30 – 21:00.

Detalii

Proiectul VOICE - Europa ne cauta!
Proiectul VOICE - Europa ne cauta!

Asociatia Nationala Corala din Romania - ANCR este afilitata inca din 1991 la Asociatia Europeana Corala - EuropaCantat. De curand  "Europa Cantat" împreună cu alte 13 organizaţii non-profit din 11 ţări au decis să se unească pentru a efectua un studiu privitor la viaţa corală din Europa în cadrul proiectului VOICE. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati acest articol.

Detalii

Corul academic
Corul academic "Divina Armonie", al doilea concert în Stagiunea Corală "Paul Constatinescu"

Asociația Națională Corală din România vă invită la concertul cu numarul opt din cadrul Stagiunii Corale Bucureștene "Paul Constantinescu", ediția a V-a. Corul academic "Divina Armonie", formatie al carei concert a fost amanat in data de 27 ianuarie din cauza conditiilor meteo nefavorabile, va interpreta muzica corala religioasa luni, 03 martie, ora 19:00, la Biserica Sf. Elefterie. Va asteptam!

Detalii

Audiție de noi membri în Corul
Audiție de noi membri în Corul "Vox Medicalis"

Corul "Vox Medicalis" al studenților în medicină și farmacie, organizează o sesiune de audiții în vederea cooptării de noi membri/colaboratori (soprane, altiste, tenori, bași). Evenimentul se va desfășura în data de luni, 3 martie, ora 19:30, la sediul Societății Studenților în Medicină din București (Facultatea de Medicină, parter, în dreapta -  Amfiteatrului Mare Nr. 1).

Detalii

Corul
"Corul Regal" - concert premiera in cadrul Stagiunii Corale "Paul Constantinescu"

Asociația Națională Corală din România are plăcerea de a vă invita la încă un concert din cadrul Stagiunii Corale Bucureștene "Paul Constantinescu". De această dată formația invitată, "Corul Regal", vă așteaptă la Biserica Sf. Elefterie, luni, 24 februarie, ora 19:00, cu un program variat de muzică corală. Dirijor - Răzvan Rădos. Intrarea liberă!

Detalii

Ansamblul vocal
Ansamblul vocal "Patos", concert în cadrul Stagiunii Corale "Paul Constantinescu"

Ediția 2013-2014 a Stagiunii Corale Bucureștene " Paul Constantinescu" continuă cu un concert de muzică corală religioasă suținut de Grupul Patos, dirijat de fondatorul acestuia - compozitorul Petre Ștefănescu. Concertul va avea loc în data de 17 februarie, ora 19:00 și va fi susținut la Biserica Sf. Elefterie din capitală.

Detalii

Corul academic
Corul academic "Divina Armonie", concert în stagiunea "Paul Constatinescu"

După concertul susținut de Corala "Sf. Antim Ivireanul" din Slobozia, Stagiunea Corală "Paul Constantinescu" organizată de ANCoRom vă propune al doilea concert din anul 2014. Așa cum v-am obișnuit, vă așteptăm luni, 27 ianuarie, de la ora 19:00, la Biserica Sf. Elefterie, pentru o seară corală prezentată de această dată de Corul Academic "Divina Armonie" din București.

Detalii

Ziua culturii naționale la Craiova
Ziua culturii naționale la Craiova

În semn de recunoștință pentru universul artistic românesc, Filarmonica "Oltenia" din Craiova, orașul de provincie care de curând s-a înscris în lupta pentru câștigarea frumoasei poziții de capitală culturală europeană din 2021, a organizat miercurea trecută, de la ora 19.00, un concert de muzică românească dedicat Zilei culturii naționale.

Detalii

Ganduri despre Eminescu - spectacol de muzica si poezie
Ganduri despre Eminescu - spectacol de muzica si poezie

Centrul National de Arta "Tinerimea Romana' prezinta un concert-spectacol dedicat marelui poet national Mihai Eminescu, cu participarea Corului de Camera "Preludiu" si a cinci actori de seama, printre care Adrian Paduraru. Spectacolul se va desfasura astazi, de la ora 19:00, in sala de concerte a Centrului "Tinerimea Romana".

Detalii

Corala
Corala "Sfantul Antim Ivireanul" a Protopopiatului Oltenita, concert in cadrul Stagiunii Corale "Paul Constantinescu"

Și în 2014 Stagiunea Corală Bucureșteană "Paul Constatinescu" propune publicului din capitală concerte corale în fiecare luna, în care protagoniști sunt formații vocale cu tradiție în România, dar și corale mai recent înființate. Vă invităm laconcertul  Corului bărbătească "Sf. Antim Ivireanul" din Oltenita.

Detalii

Selecție admitere noi membri în Corul
Selecție admitere noi membri în Corul "Symbol"

Corul de copii și tineret "Symbol", formație etalon pentru universul coral bucureștean, ansamblu care în decursul a peste 20 de ani a strâns un palmares valoros, organizează sâmbătă, 18 ianuarie, între orele 12:30 - 14:00, la Facultatea de Teologie Ortodoxă, o preselecție pentru primirea de noi membri.

Detalii

Colinde și tradiții de Crăciun, în Transilvania
Colinde și tradiții de Crăciun, în Transilvania

În această perioadă, colindătorii transilvăneni vestesc Naşterea Domnului Iisus Hristos, aşa cum odinioară au binevestit îngerii şi păstorii, la Bethleem. Prin colinde, credincioşii de azi se alătură corului de îngeri care cântă în cer, unindu-şi vocile cu toţi strămoşii care, de mai bine de 2000 de ani, au adus vestea minunată.

Detalii

Corul de Camera PRELUDIU - Concert de colinde si cantece de Craciun
Corul de Camera PRELUDIU - Concert de colinde si cantece de Craciun

Corul de Camera "Preludiu", condus de mereu-proaspatul Voicu Enachescu, va propune in seara de 23 decembrie un concert special, in care diversitatea colindelor, dar mai ales confluenta pieselor corale provenite din muzica popoarelor, pare sa confere o atmosfera de sarbatoare.

Detalii

Corul academic
Corul academic "Gavriil Musicescu" prezintă două concerte de colinde

Corul "Gavriil Musicescu" dirijat de maestrul Doru Morariu vă invită în această seară, la un Concert de colinde susţinut în Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Mihai Eminescu", dar și mâine, 19 decembrie, cu același program de colinde la Palas Mall, Atrium,  din Iași.

Detalii

Trei zile de concert extraordinar de colinde la Filarmonica „Oltenia“
Trei zile de concert extraordinar de colinde la Filarmonica „Oltenia“

Corala Academică a Filarmonicii "Oltenia" vă invită în zilele de 19, 20 și 21 decembrie, de la ora 19:00, la un concert extraordinar de colinde, prezentat pe scena Filarmonicii din Craiova. Corul va fi dirijat de profesorul timişorean Diodor Nicoară.

Detalii

Concert de Crăciun - Festivalul Național PASTORALA, Ediția a X-a, Decembrie 2013
Concert de Crăciun - Festivalul Național PASTORALA, Ediția a X-a, Decembrie 2013

Corul de Cameră "Pastorala", în colaborare cu Primăria Municipiului Focșani, Centrul Cultural Vrancea și Consiliul Local Focșani, prezintă joi, 19 decembrie, de la ora 18:30, un concert tradițional de colinde, cu participarea mai multor formații corale, printre care Corala Preoțească "Sf. Ier. Mc. Teodosie de la Brazi" și Corul "Cantabile" al Liceului "Ioan Slavici" din Panciu.

Detalii

Craciun de poveste - Concert extraordinar alaturi de Corala
Craciun de poveste - Concert extraordinar alaturi de Corala "I.C. Danielescu"

Sambata, 21 decembrie, de la ora 19:00, la Casa Sindicatelor din Ploiesti va avea loc un concert extraodinar de Craciun, sustinut de Corala "Ion Cristu Danielescu", dirijata de Valentin Gruescu. Invitati speciali: contratenorul Ceazar Oatu si actrita Alexandra Velniciuc.

Detalii

Florile dalbe - Concert al Corului
Florile dalbe - Concert al Corului "Vox Medicalis"

Aflat printre cele mai indragite formatii vocale de amatori, Corul "Vox Medicalis" al Studentilor in Medicina si Farmacie din Bucuresti, prezinta miercuri, 18 decembrie, de la ora 19:00, la Aula Magna a Facultatii de Drept, un traditonal concert de colinde si cantece de Craciun. Dirijor: Tudor Ionescu.

Detalii

Colinde in dar - Concert Caritabil sustinut de Corul Preludiu
Colinde in dar - Concert Caritabil sustinut de Corul Preludiu

In sunet de colinde, darul tuturor va fi deosebit de important pentru ca Fundația Dezvoltarea Popoarelor să continue să ajute 90 de copii din familii dintre cele mai sărace și cu probleme sociale din trei școli din sectorul 3 din București.

Detalii

Corul Academic
Corul academic "Divina Armonie", concert în stagiunea "Paul Constatinescu"

Vă invităm la cel de al patrulea concert din cadrul Stagiunii Corale "Paul Constantinescu", ediția a V-a. Protagoniștii: Corul Academic "Divina Armonie", dirijat de Marius Firca.

Detalii

Al treilea concert din Stagiunea Corala Bucuresteana
Al treilea concert din Stagiunea Corala Bucuresteana "Paul Constantinescu"

Luni, 09 decembrie, va avea loc la Biserica Sf. Elefterie un dublu concert coral, inscris in calendarul editiei a V-a a Stagiunii Corale Bucurestene "Paul Constantinescu". Corul de fete "Euterpe" si Corala "Sfantul Mare Mucenic Mina" a Protopopiatului Slobozia va asteapta la o seara muzicala, de la ora 19:00.

Detalii

Dupa datini colindam - Concert caritabil
Dupa datini colindam - Concert caritabil

Asociatia Studentilor Teologi Ortodocsi (ASTO) din cadrul Facultatii de Teologie Ortodoxa „Justinian Patriarhul” din Bucuresti organizează pe 12 decembrie 2013, la sediul nou al Bibliotecii Nationale a Romaniei, cea de-a treia editie a concertului caritabil „Dupa datini, colindam”.

Detalii

Concertul de colinde al Corului Facultatii de Teologie Ortodoxa Bucuresti
Concertul de colinde al Corului Facultatii de Teologie Ortodoxa Bucuresti

Concertul tradițional de colinde al Facultății de Teologie Ortodoxă din București a avut loc sâmbătă, 7 decembrie 2013, sub cupola Ateneului Român. Evenimentul a fost primul în seria de concerte de Crăciun organizate de instituția teologică bucureșteană.

Detalii

Corul Regal prezinta un Concert Extraordinar de Colinde si Cantece de Iarna
Corul Regal prezinta un Concert Extraordinar de Colinde si Cantece de Iarna

Aflat sub Înalt Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României, Corul "Regal" va susține sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 19:30, un Concert Extraordinar de Colinde si Cântece de Iarnă, la Catedrala Catolică Sf. Iosif.

Detalii

Concert aniversar la Focșani
Concert aniversar la Focșani

Luni, 02 decembrie, ora 18:30, a avut loc la Focșani un dublu concert aniversar, ce i-a avut ca protagoniști pe Corala Pastorala din localitatea gazdă, ce a împlinit 35 de ani de activitate artistică și pe Corul Madrigal.

Detalii

Concert surpriză alături de Corul
Concert surpriză alături de Corul "Gavriil Musicescu"

Încununat de cei 60 de ani de activitate artistică, Corul Filarmonicii iesene Gavriil Musicescu prezintă sâmbătă, 07 decembrie, de la ora 19:00, la Pallas Mall, un Concert Surpriză, spectacol din care nu vor lipsi soliști invitați și momente speciale.

Detalii

Maramureșenii serbează World Choral Day
Maramureșenii serbează World Choral Day

Ziua Mondială a Cântecului Coral, manifestare internațională ajunsă deja un eveniment cu tradiție ce se desfășoară anual în lumea întreagă, va fi sărbătorită în România la Baia Mare, pe 8 decembrie 2013.

Detalii

Festivalul Internațional de Muzică Corală
Festivalul Internațional de Muzică Corală "I. D. Chirescu" - Ediția a XXXII-a

Casa de Cultură Cernavodă se pregăteşte de startul celei de a XXXII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Corală „I.D.Chirescu”. Scena sălii de spectacole va reuni în acest an 13 ansambluri corale consacrate, din toate colţurile ţării, dar şi de peste hotare.

Detalii

Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”, ediția a V-a, organizată de Asociaţia Naţională Corală din România în stagiunea 2013 – 2014.

Detalii

Corul din Finteușu Mare - 95 de ani de la înființare
Corul din Finteușu Mare - 95 de ani de la înființare

Localitatea Finteușu Mare din județul Maramureș, templu al făuririi și continuității românești, se mândrește cu unul dintre cele mai dăinuitoare formații corale din România. Corul Bărbătesc din Finteușu Mare împlinește anul acesta 95 de ani, prilej în care  vor fi susținute o serie de evenimente artistice la Baia Mare.


Detalii

Pag. 6 din 7 | 30 inreg./pag. | nr. inreg: 183