Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

Evenimente

Concert extraordinar de colinde şi cântece de Crăciun  susţinut de Corul de cameră
Concert extraordinar de colinde şi cântece de Crăciun susţinut de Corul de cameră "Preludiu" la Ateneul Român

Corul de cameră „Preludiu”, dirijat de maestrul Voicu Enăchescu, va susţine un concert extraordinar de colinde şi cântece de Crăciun la Ateneul Român, duminică 20 decembrie 2015, de la ora 19:00.

Detalii

Corala
Corala "EUTERPE" - 25 ani

Concert aniversar, Duminica 13 Decembrie 2015, ora 18:00 la UNMB

Detalii

Concertul Absolventilor
Concertul Absolventilor

Studenţii promoţiei 2012-2015 au desfăşurat o permanentă activitate corală, atât în cadrul U.N.M.B. cât şi pe scenele din Capitală şi din ţară.

Detalii

Oratoriul Bizantin de Pasti
Oratoriul Bizantin de Pasti

de Paul Constantinescu

Detalii

Concertul de Debut al Grupului Vocal Canticum
Concertul de Debut al Grupului Vocal Canticum

In seara zilei de luni, 11 mai 2015, incepand cu ora 19:00 Grupul Vocal Canticum va invita la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti (Sala George Enescu), unde va explora fatete corale ale muzicii jazz, negro spirituals sau ale folclorului romanesc.

Detalii

Concert Extraordinar intitulat „Nihil Sine Deo”
Concert Extraordinar intitulat „Nihil Sine Deo”

Corul Regal, ansamblu cameral de tineret aflat sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principele Radu al României, format din tineri muzicieni, studenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, vă invită joi, 7 mai 2015, ora 20:00, în Sala „George Enescu” a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, la un concert de gală intitulat „Nihil Sine Deo”, un omagiu adus celei mai longevive Zile Naţionale din istoria României. Evenimentul va avea loc în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu al României.

Detalii

Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu” 2014 – 2015

Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”, ediția a VI-a, organizată de Asociaţia Naţională Corală din România în stagiunea 2014 – 2015

Detalii

Corala Brâncovenilor în stagiunea corală “Paul Constantinescu”
Corala Brâncovenilor în stagiunea corală “Paul Constantinescu”

Luni, 15 Decembrie de la ora 19:00, Corala Brâncovenilor va susţine un concert la Biserica Sf. Elefterie în cadrul Stagiunii Corale “Paul Constantinescu”- ediţia 2014-2015, organizată de Asociaţia Naţională Corală din România.

Detalii

Concert de deschidere a stagiunii corale
Concert de deschidere a stagiunii corale "Paul Constantinescu" - editia 2014-2015

Corul academic "Divina Armonie" al fundatiei "Cavalerii Daciei" Club UNESCO

Detalii

Corul de Camera
Corul de Camera "Preludiu" si Corul Academic Radio - Concert in SIMN 2014

Anul acesta, in cadrul Saptamanii Internationale a Muzicii Noi (eveniment major ce promoveaza muzica contemporana si care a ajuns la editia a 24-a) va avea loc un dublu concert coral, cei ii va avea ca protagonisti pe Corul de Camera "Preludiu" (dirijor Voicu Enachescu) si Corul Academic Radio (dirijor Dan Mihai Goia). Asadar, va asteptam joi, 29 mai, ora 19:00 la Sala Radio.

Detalii

Corul Regal, concert caritabil in sprijinul Smarandei Miklu Nemethi
Corul Regal, concert caritabil in sprijinul Smarandei Miklu Nemethi

Corul Regal, aflat sub Înaltul Patronaj al Casei Regale a României prin Alteța Sa Regală Principele Radu al României prezinta marti, 27 mai 2014, la Biblioteca Centrala Universitara "Carol I", un concert caritabil in vederea strangerii de fonduri pentru sprijinirea unui suflet in suferinta si nu unul oarecare, ci cel al artistului plastic Smaranda Milu Nemethi, o tanara speranta a Romaniei, diagnosticata cu o boala grea.

Detalii

Corul
Corul "Vox Medicalis" in Stagiunea "Paul Constantinescu"

Asociatia Nationala Corala din Romania in colaborare cu Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti prezinta luni, 19 mai, un concert extraordinar sustinut de Corul "Vox Medicalis". Evenimentul muzcial se va desfasura la Biserica Sf. Elefterie, ora 19:00 si face parte din programul Stagiunii Corale Bucurestene "Paul Constantinescu", editia a V-a.

Detalii

Corala „Sfântul Mina” a Protopopiatului Slobozia, concert in Stagiunea Corala
Corala „Sfântul Mina” a Protopopiatului Slobozia, concert in Stagiunea Corala "Paul Constantinescu"

Luni, 28 aprilie, ora 19:00, sala de spectacole a Centrului National de Arta "Tinerimea Romana" va fi gazda unui nou concert din programul editiei a V-a a Stagiunii Corale Bucurestene "Paul Constantinescu". Invitata pentru a doua oara in stagiunea 2013 - 2014, Corala "Sfantul Mina" a Protopopiatului Slobozia va prezenta un program de muzica  corala religioasa. Diriijor: Pr. Catalin Stanciu.

Detalii

Un nou concert in Stagiunea Corala
Un nou concert in Stagiunea Corala "Paul Constantinescu"

Ediția 2013-2014 a Stagiunii Corale Bucureștene " Paul Constantinescu" continuă cu un concert de muzică corală religioasă suținut de Corala "Nicolae Lungu" a Patriarhiei Romane. Invitata cu regularitate la toate editiile Stagiunii "Paul Constantinescu", formatia va concerta luni, in data de 14 aprilie, ora 19:00, la Biserica Sf. Elefterie din Bucuresti. Intrarea libera, va asteptam!

Detalii

Festivalul de Muzica Religioasa Buna Vestire
Festivalul de Muzica Religioasa Buna Vestire

Asociația Națională Corală din România și Fundația pentru copii talentați Meloritmic vă invită la Festivalul de Muzică Religioasă Buna Vestire, ediția a II-a. Evenimentul artistic dedicat muzicii corale va avea loc marți, 25 martie 2014, în sala mică a Palatului Național al Copiilor, de la ora 17:30 – 21:00.

Detalii

Proiectul VOICE - Europa ne cauta!
Proiectul VOICE - Europa ne cauta!

Asociatia Nationala Corala din Romania - ANCR este afilitata inca din 1991 la Asociatia Europeana Corala - EuropaCantat. De curand  "Europa Cantat" împreună cu alte 13 organizaţii non-profit din 11 ţări au decis să se unească pentru a efectua un studiu privitor la viaţa corală din Europa în cadrul proiectului VOICE. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati acest articol.

Detalii

Corul academic
Corul academic "Divina Armonie", al doilea concert în Stagiunea Corală "Paul Constatinescu"

Asociația Națională Corală din România vă invită la concertul cu numarul opt din cadrul Stagiunii Corale Bucureștene "Paul Constantinescu", ediția a V-a. Corul academic "Divina Armonie", formatie al carei concert a fost amanat in data de 27 ianuarie din cauza conditiilor meteo nefavorabile, va interpreta muzica corala religioasa luni, 03 martie, ora 19:00, la Biserica Sf. Elefterie. Va asteptam!

Detalii

Audiție de noi membri în Corul
Audiție de noi membri în Corul "Vox Medicalis"

Corul "Vox Medicalis" al studenților în medicină și farmacie, organizează o sesiune de audiții în vederea cooptării de noi membri/colaboratori (soprane, altiste, tenori, bași). Evenimentul se va desfășura în data de luni, 3 martie, ora 19:30, la sediul Societății Studenților în Medicină din București (Facultatea de Medicină, parter, în dreapta -  Amfiteatrului Mare Nr. 1).

Detalii

Corul
"Corul Regal" - concert premiera in cadrul Stagiunii Corale "Paul Constantinescu"

Asociația Națională Corală din România are plăcerea de a vă invita la încă un concert din cadrul Stagiunii Corale Bucureștene "Paul Constantinescu". De această dată formația invitată, "Corul Regal", vă așteaptă la Biserica Sf. Elefterie, luni, 24 februarie, ora 19:00, cu un program variat de muzică corală. Dirijor - Răzvan Rădos. Intrarea liberă!

Detalii

Ansamblul vocal
Ansamblul vocal "Patos", concert în cadrul Stagiunii Corale "Paul Constantinescu"

Ediția 2013-2014 a Stagiunii Corale Bucureștene " Paul Constantinescu" continuă cu un concert de muzică corală religioasă suținut de Grupul Patos, dirijat de fondatorul acestuia - compozitorul Petre Ștefănescu. Concertul va avea loc în data de 17 februarie, ora 19:00 și va fi susținut la Biserica Sf. Elefterie din capitală.

Detalii

Corul academic
Corul academic "Divina Armonie", concert în stagiunea "Paul Constatinescu"

După concertul susținut de Corala "Sf. Antim Ivireanul" din Slobozia, Stagiunea Corală "Paul Constantinescu" organizată de ANCoRom vă propune al doilea concert din anul 2014. Așa cum v-am obișnuit, vă așteptăm luni, 27 ianuarie, de la ora 19:00, la Biserica Sf. Elefterie, pentru o seară corală prezentată de această dată de Corul Academic "Divina Armonie" din București.

Detalii

Ziua culturii naționale la Craiova
Ziua culturii naționale la Craiova

În semn de recunoștință pentru universul artistic românesc, Filarmonica "Oltenia" din Craiova, orașul de provincie care de curând s-a înscris în lupta pentru câștigarea frumoasei poziții de capitală culturală europeană din 2021, a organizat miercurea trecută, de la ora 19.00, un concert de muzică românească dedicat Zilei culturii naționale.

Detalii

Ganduri despre Eminescu - spectacol de muzica si poezie
Ganduri despre Eminescu - spectacol de muzica si poezie

Centrul National de Arta "Tinerimea Romana' prezinta un concert-spectacol dedicat marelui poet national Mihai Eminescu, cu participarea Corului de Camera "Preludiu" si a cinci actori de seama, printre care Adrian Paduraru. Spectacolul se va desfasura astazi, de la ora 19:00, in sala de concerte a Centrului "Tinerimea Romana".

Detalii

Corala
Corala "Sfantul Antim Ivireanul" a Protopopiatului Oltenita, concert in cadrul Stagiunii Corale "Paul Constantinescu"

Și în 2014 Stagiunea Corală Bucureșteană "Paul Constatinescu" propune publicului din capitală concerte corale în fiecare luna, în care protagoniști sunt formații vocale cu tradiție în România, dar și corale mai recent înființate. Vă invităm laconcertul  Corului bărbătească "Sf. Antim Ivireanul" din Oltenita.

Detalii

Selecție admitere noi membri în Corul
Selecție admitere noi membri în Corul "Symbol"

Corul de copii și tineret "Symbol", formație etalon pentru universul coral bucureștean, ansamblu care în decursul a peste 20 de ani a strâns un palmares valoros, organizează sâmbătă, 18 ianuarie, între orele 12:30 - 14:00, la Facultatea de Teologie Ortodoxă, o preselecție pentru primirea de noi membri.

Detalii

Colinde și tradiții de Crăciun, în Transilvania
Colinde și tradiții de Crăciun, în Transilvania

În această perioadă, colindătorii transilvăneni vestesc Naşterea Domnului Iisus Hristos, aşa cum odinioară au binevestit îngerii şi păstorii, la Bethleem. Prin colinde, credincioşii de azi se alătură corului de îngeri care cântă în cer, unindu-şi vocile cu toţi strămoşii care, de mai bine de 2000 de ani, au adus vestea minunată.

Detalii

Corul de Camera PRELUDIU - Concert de colinde si cantece de Craciun
Corul de Camera PRELUDIU - Concert de colinde si cantece de Craciun

Corul de Camera "Preludiu", condus de mereu-proaspatul Voicu Enachescu, va propune in seara de 23 decembrie un concert special, in care diversitatea colindelor, dar mai ales confluenta pieselor corale provenite din muzica popoarelor, pare sa confere o atmosfera de sarbatoare.

Detalii

Corul academic
Corul academic "Gavriil Musicescu" prezintă două concerte de colinde

Corul "Gavriil Musicescu" dirijat de maestrul Doru Morariu vă invită în această seară, la un Concert de colinde susţinut în Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Mihai Eminescu", dar și mâine, 19 decembrie, cu același program de colinde la Palas Mall, Atrium,  din Iași.

Detalii

Trei zile de concert extraordinar de colinde la Filarmonica „Oltenia“
Trei zile de concert extraordinar de colinde la Filarmonica „Oltenia“

Corala Academică a Filarmonicii "Oltenia" vă invită în zilele de 19, 20 și 21 decembrie, de la ora 19:00, la un concert extraordinar de colinde, prezentat pe scena Filarmonicii din Craiova. Corul va fi dirijat de profesorul timişorean Diodor Nicoară.

Detalii

Concert de Crăciun - Festivalul Național PASTORALA, Ediția a X-a, Decembrie 2013
Concert de Crăciun - Festivalul Național PASTORALA, Ediția a X-a, Decembrie 2013

Corul de Cameră "Pastorala", în colaborare cu Primăria Municipiului Focșani, Centrul Cultural Vrancea și Consiliul Local Focșani, prezintă joi, 19 decembrie, de la ora 18:30, un concert tradițional de colinde, cu participarea mai multor formații corale, printre care Corala Preoțească "Sf. Ier. Mc. Teodosie de la Brazi" și Corul "Cantabile" al Liceului "Ioan Slavici" din Panciu.

Detalii

Pag. 5 din 6 | 30 inreg./pag. | nr. inreg: 167