Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

Noutăți

Festivalul - Concurs Internațional "Liviu Borlan", ediția a IV-a
Ajuns la a patra ediție, Festivalul - Concurs Internațional "Liviu Borlan"  se desfășoară anual, din 2011, în Baia Mare. Dedicat formațiilor corale de amatori, Festivalul a reunit in cele trei ediții trecute, 22 de ansambluri corale din Romania, dar si de peste hotare. Pentru ediția a IV-a, din 2014, încă vă puteți înscrie.

Data publicarii: 20 Nov. 2013 Vezi toată știrea

Ne-a părăsit Eugenia Văcărescu Necula..
A șlefuit generații întregi către voci de îngeri, acum cântă printre îngeri... Cu regret anunțăm că Eugenia Văcărescu Necula, îndrăgita dirijoare a Corului de Copii Radio, a trecut în neființă. Pentru arta corală românească este o mare pierdere.

Data publicarii: 20 Nov. 2013 Vezi toată știrea

Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”
Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”, ediția a V-a, organizată de Asociaţia Naţională Corală din România în stagiunea 2013 – 2014.

Data publicarii: 19 Nov. 2013 Vezi toată știrea

Corul din Finteușu Mare - 95 de ani de la înființare
Localitatea Finteușu Mare din județul Maramureș, templu al făuririi și continuității românești, se mândrește cu unul dintre cele mai dăinuitoare formații corale din România. Corul Bărbătesc din Finteușu Mare împlinește anul acesta 95 de ani, prilej în care  vor fi susținute o serie de evenimente artistice la Baia Mare.

Data publicarii: 13 Nov. 2013 Vezi toată știrea

Corul Symbol - Concert în cadrul Stagiunii Corale Bucureștene "Paul Constantinescu"
Luni, 18 noiembrie, ora 19:00, la Sala "George Enescu" a Universității Naționale de Muzică din București, Corul de Copii și Tineret Symbol va susține un concert în cadrul Stagiunii Corale Paul Constantinescu. Dirijori: Jean Lupu și Luminița Guțanu.

Data publicarii: 14 Nov. 2013 Vezi toată știrea

Prestație de nota 10 a corului ”Prietenii muzicii”
Corul ”Prietenii muzicii” al Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu” Găești a participat, sub bagheta domnului Florin Badea, la Music Festival, organizat de MRF - Musik Reisen Faszination, în orașul Lago Garda, Italia.

Data publicarii: 11 Nov. 2013 Vezi toată știrea

Corul academic "Gavriil Musicescu" aniversează 60 de ani
Corul academic Gavriil Musicescu al Filarmonicii de Stat "Moldova"  din Iași, a sărbătorit vineri, 9 noiembrie 2013, 6 decenii de armonie muzicală. Anii frumoși ce au trecut, în care formația vocală de elită a zonei de nord a României a susținut zeci de concerte, înregistrări, repetiții și participări la manifestări culturale, au fost sărbătoriți printr-un eveniment muzical de excepție.

Data publicarii: 09 Nov. 2013 Vezi toată știrea

Virgina State Gospel Choir, în premieră în România
Anul acesta, Crăciunul în ardeal va fi unul special, căci clujenii care își cumpără de pe acum bielte la Teatrul Național în preajma solemnei sărbători de iarnă, vor avea ocazia să asculte unul dintre cele mai apreciate coruri de muzcă gospel din Statele Unite ale Americii. Virginia State Gospel Chorale,corul care colindă Vaticanul, va susține în premieră un concert la Cluj-Napoca, în cadrul Turneului European de Crăciun 2013.  

Data publicarii: 09 Nov. 2013 Vezi toată știrea

Corul Preludiu deschide Stagiunea Corala Paul Constatinescu
Luni, 4 noiembrie, la Biserica Sf. Elefterie din capitala, Corul de Camera Preludiu a sustinut un concert de muzica religioasa. Programul, alcatuit in marea lui majoritate din lucrari corale de factura ortodoxa, a deschis editia a V - a a Stagiunii Corale Paul Constantinescu, eveniment important pentru miscarea corala din Romania, ce se desfasoara anual in Bucuresti, permanent, din 2009.

Data publicarii: 07 Nov. 2013 Vezi toată știrea

În atenția membrilor ANCR
Stimați membri, vă rugăm să trimiteți urgent la adresa asociației din Str. Gutenberg Johann nr. 19, 050028, București sau la adresa de email office@ancorom.ro, o prezentare a formației pe care o coordonați care să conțină următoarele informații: numele complet al ansamblului, orașul în care acesta activează, instituția de care aparține (dacă este cazul), anul înființării formației ...

Data publicarii: 04 Nov. 2013 Vezi toată știrea

Adunarea Generală ANCR
După întâlnirea din anul 2013 de la Constanța, vă așteptăm la adunarea generala a Asociației Naționale Corale din România și anul viitor, în luna iunie 2014.

Data publicarii: 04 Nov. 2013 Vezi toată știrea

Lăudaţi pe Domnul! – Concursul Naţional de Muzică Bisericească, ediţia a VI-a, 2013
Aula Magna „Teoctist Patriarhul” din Palatul Patriarhiei a găzduit, duminică, 27 octombrie 2013, etapa Naţională a Concursului de Muzică Bisericească „Lăudaţi pe Domnul!”, aflat la cea de-a VI-a ediție. Anul acesta, concursul s-a adresat corurilor parohiale mixte din țară.

Data publicarii: 28 Oct. 2013 Vezi toată știrea

Stagiunea Corală “Paul Constantinescu” 2013 - 2014
Din 2009, la inițiativa președintelui Asociației Naționale Corale din România, Voicu Enăchescu, se desfășoară în București o serie de concerte corale adunate sub călduros-gândita Stagiune Corală ʺPaul Constatinescuʺ.

Data publicarii: 22 Oct. 2013 Vezi toată știrea

Corul de Cameră Preludiu, concert în cadrul Galei Tinerimea Română
Aflată la a doua ediție, Gala Tinerimea Română adună sub auspicile sale concertele extraordinare ale formațiilor pe care, an de an, le administrează în stagiuni artistice.

Data publicarii: 22 Oct. 2013 Vezi toată știrea

Corul Academic Radio, concert dedicat aniversarii a 85 de ani de Radio Romania
Încă din 1985 Radio România emite actualități de fapt divers, politice, dar nu în ultimul rând culturale pe toate plaiurile țării noastre, rămânând unul dintre cele mai ascultate posturi de radio din România.

Data publicarii: 22 Oct. 2013 Vezi toată știrea

Corala Appassionato, pe podiumul Festivalului ”Ohrid Choir”
Anul acesta, pe podiumul competiției Ohrid Choir a urcat Corala Appassionato din Târgoviște, condusă de dirijorul Florin Badea, formație ce a reușit să se impună de-a lungul timpului prin culoare, tensionalitate, construcție și o impresionantă doză de energie pe care a insuflat-o oricărui repertoriu aborda.

Data publicarii: 17 Sept. 2013 Vezi toată știrea

Corul Academic Radio prezinta Recviemul de Britten
Festivalul International George Enescu aduce in Romania sonoritati mai putin cunoscute universului muzical autohton, prin Recviemul de Benjamin Britten. Inclus in seria Mari orchestre ale lumii concertul beneficiaza de participarea in premiera a Corului Academic Radio, Orchestrei Nationale Radio si a Corului de Copii Radio.

Data publicarii: 10 Sept. 2013 Vezi toată știrea

ISIS – G. Enescu, alaturi de Corul Preludiu si Lucerna Symphony Orchestra
Corul de Camera “Preludiu” bifeaza un al doilea eveniment in cadrul editiei din 2013 a Festivalului International George Enescu. Miercuri, 18 septembrie, incepand cu orele 17:00, scena Ateneului Roman este din nou gazda unui concert inclus in agenda celei mai importante manifestari muzicale din Romania.

Data publicarii: 10 Sept. 2013 Vezi toată știrea

Pag. 9 din 9 | 30 inreg./pag. | nr. inreg: 258