Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

Noutăți

Corul academic "Divina Armonie", al doilea concert în Stagiunea Corală "Paul Constatinescu"
Asociația Națională Corală din România vă invită la concertul cu numarul opt din cadrul Stagiunii Corale Bucureștene "Paul Constantinescu", ediția a V-a. Corul academic "Divina Armonie", formatie al carei concert a fost amanat in data de 27 ianuarie din cauza conditiilor meteo nefavorabile, va interpreta muzica corala religioasa luni, 03 martie, ora 19:00, la Biserica Sf. Elefterie. Va asteptam!

Data publicarii: 02 Mar. 2014 Vezi toată știrea

La mormantul lui Remus Tascau
Odată cu trecerea la Domnul a lui Remus Taşcău (sâmbătă, 22 februarie 2014) ia sfârşit cea mai fastă perioadă, întinsă pe aproape o jumătate de secol – o veritabilă epocă de aur –, din gloriosul istoric al vechii Reuniuni Române de Cântări şi Muzică, actualul Cor „Ion Vidu”.

Data publicarii: 27 Feb. 2014 Vezi toată știrea

Audiție de noi membri în Corul "Vox Medicalis"
Corul "Vox Medicalis" al studenților în medicină și farmacie, organizează o sesiune de audiții în vederea cooptării de noi membri/colaboratori (soprane, altiste, tenori, bași). Evenimentul se va desfășura în data de luni, 3 martie, ora 19:30, la sediul Societății Studenților în Medicină din București (Facultatea de Medicină, parter, în dreapta -  Amfiteatrului Mare Nr. 1).

Data publicarii: 19 Feb. 2014 Vezi toată știrea

"Corul Regal" - concert premiera in cadrul Stagiunii Corale "Paul Constantinescu"
Asociația Națională Corală din România are plăcerea de a vă invita la încă un concert din cadrul Stagiunii Corale Bucureștene "Paul Constantinescu". De această dată formația invitată, "Corul Regal", vă așteaptă la Biserica Sf. Elefterie, luni, 24 februarie, ora 19:00, cu un program variat de muzică corală. Dirijor - Răzvan Rădos. Intrarea liberă!

Data publicarii: 19 Feb. 2014 Vezi toată știrea

Maestrul Remus Tascau, pe ultimul drum
Sâmbătă, 22 februarie 2014, maestrul Remus Taşcău, fost vicepreșeinte al Asociației Naționale Corale din România (1998) și dirijor de peste 45 de ani al Corului „Ion Vidu” din Lugoj, a încetat din viaţă, la vârsta de 70 de ani. Aducem un ultim omagiu acestui mare artist al artei corale românești și îi dedicăm un articol, în memoriam.

Data publicarii: 23 Feb. 2014 Vezi toată știrea

Festivalul Coral din Ohrid, Macedonia
Festivalul Coral Ohrid se desfășoară din 2008 în frumosul orășel cu același nume din Macedonia. Vă prezentăm regulamentul evenimentului, care în august 2014 își va consuma ediția a 7-a. Festivalul este deschis tuturor formațiilor corale, indiferent de categoria de vârstă, gen sau statut. Data finală de înscriere este 1 mai 2014.

Data publicarii: 09 Feb. 2014 Vezi toată știrea

Ansamblul vocal "Patos", concert în cadrul Stagiunii Corale "Paul Constantinescu"
Ediția 2013-2014 a Stagiunii Corale Bucureștene " Paul Constantinescu" continuă cu un concert de muzică corală religioasă suținut de Grupul Patos, dirijat de fondatorul acestuia - compozitorul Petre Ștefănescu. Concertul va avea loc în data de 17 februarie, ora 19:00 și va fi susținut la Biserica Sf. Elefterie din capitală.

Data publicarii: 09 Feb. 2014 Vezi toată știrea

Corul "Nicolae Bogdan" din Sighisoara, un nou membru în ANCoRom
Salutăm cu căldură Corul mixt de amatori "Nicolae Bogdan" din Sighișoara, cel mai recent membru înscris în Asociația Națională Corală din România, organizația care din 1990 a reușit să adune în cercul său artistic 150 de ansambluri corale din România, dar și câteva formații din Moldova si Ungaria.

Data publicarii: 09 Feb. 2014 Vezi toată știrea

A patra editie a Festivalului International "Chernomorski zvutsi", Balchik - Bulgaria
Stimați membri, dorim să vă invităm la cea de-a patra ediție a Festivalului Internațional "Chernomorski zvutsi", ce se va desfășura între 4 și 8 iunie 2014 la Balchik, în Bulgaria. Evenimentul este deschis corurilor de amatori, indiferent de categoria de vârstă și combină copetiția cu programe de festival și workshop-uri.

Data publicarii: 04 Feb. 2014 Vezi toată știrea

Concertul formatiei "DIVINA ARMONIE" a fost amanat
Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, concertul formatiei "DIVINA ARMONIE" programat a avea loc azi 27 ianuarie 2014 ora 19 la Biserica "Sf. ELEFTERIE" din Bucuresti, a fost amanat pentru o data ce va fi anuntata in timp util.

Data publicarii: 27 Ian. 2014 Vezi toată știrea

Corala Ortodoxă "Armonia", printre propunerile editiei a IV-a a Galei "Zece Oameni de Valoare"
Pentru al doilea an consecutiv, Corala Ortodoxă Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului se află printre nominalizații categoriei Cultură și Artă, propuși de către constănțeni, alături de nume importante ca: Teatrul Fantasio, Oleg Danovski Jr. sau Daniela Vlădescu.

Data publicarii: 20 Ian. 2014 Vezi toată știrea

Corul academic "Divina Armonie", concert în stagiunea "Paul Constatinescu"
După concertul susținut de Corala "Sf. Antim Ivireanul" din Slobozia, Stagiunea Corală "Paul Constantinescu" organizată de ANCoRom vă propune al doilea concert din anul 2014. Așa cum v-am obișnuit, vă așteptăm luni, 27 ianuarie, de la ora 19:00, la Biserica Sf. Elefterie, pentru o seară corală prezentată de această dată de Corul Academic "Divina Armonie" din București.

Data publicarii: 18 Ian. 2014 Vezi toată știrea

Ziua culturii naționale la Craiova
În semn de recunoștință pentru universul artistic românesc, Filarmonica "Oltenia" din Craiova, orașul de provincie care de curând s-a înscris în lupta pentru câștigarea frumoasei poziții de capitală culturală europeană din 2021, a organizat miercurea trecută, de la ora 19.00, un concert de muzică românească dedicat Zilei culturii naționale.

Data publicarii: 19 Ian. 2014 Vezi toată știrea

Ganduri despre Eminescu - spectacol de muzica si poezie
Centrul National de Arta "Tinerimea Romana' prezinta un concert-spectacol dedicat marelui poet national Mihai Eminescu, cu participarea Corului de Camera "Preludiu" si a cinci actori de seama, printre care Adrian Paduraru. Spectacolul se va desfasura astazi, de la ora 19:00, in sala de concerte a Centrului "Tinerimea Romana".

Data publicarii: 15 Ian. 2014 Vezi toată știrea

O seara magica cu Symbol
Sala mare a celui mai reprezentativ lăcaș de cult din România s-a adeverit a fi neîncăpătoare pentru mulțimea de iubitori ai muzicii corale, ce a ales să își petreacă seara de 10 decembrie în atmosfera de "sărbătoare artistică" pe care copiii din Corul Symbol reusesc sa o creeze de fiecare dată.

Data publicarii: 12 Ian. 2014 Vezi toată știrea

Corala "Sfantul Antim Ivireanul" a Protopopiatului Oltenita, concert in cadrul Stagiunii Corale "Paul Constantinescu"
Și în 2014 Stagiunea Corală Bucureșteană "Paul Constatinescu" propune publicului din capitală concerte corale în fiecare luna, în care protagoniști sunt formații vocale cu tradiție în România, dar și corale mai recent înființate. Vă invităm laconcertul  Corului bărbătească "Sf. Antim Ivireanul" din Oltenita.

Data publicarii: 09 Ian. 2014 Vezi toată știrea

Selecție admitere noi membri în Corul "Symbol"
Corul de copii și tineret "Symbol", formație etalon pentru universul coral bucureștean, ansamblu care în decursul a peste 20 de ani a strâns un palmares valoros, organizează sâmbătă, 18 ianuarie, între orele 12:30 - 14:00, la Facultatea de Teologie Ortodoxă, o preselecție pentru primirea de noi membri.

Data publicarii: 07 Ian. 2014 Vezi toată știrea

Corul "Cantabile" din Panciu, cel mai nou membru în ANCoRom
Luna ianuarie a anului 2014 aduce în ANCoRom o nouă formație corală. Este vorba despre Corul "Cantabile" al Liceului Teoretic "Ioan Slavici" din orașul Panciu, județul Vrancea, formație mixtă, ce are în alcătuirea ei 22 - 25 de membrii și care este dirijată de profesorul Andrei Igor-Manovici.

Data publicarii: 08 Ian. 2014 Vezi toată știrea

Colinde și tradiții de Crăciun, în Transilvania
În această perioadă, colindătorii transilvăneni vestesc Naşterea Domnului Iisus Hristos, aşa cum odinioară au binevestit îngerii şi păstorii, la Bethleem. Prin colinde, credincioşii de azi se alătură corului de îngeri care cântă în cer, unindu-şi vocile cu toţi strămoşii care, de mai bine de 2000 de ani, au adus vestea minunată.

Data publicarii: 18 Dec. 2013 Vezi toată știrea

Corul de Camera PRELUDIU - Concert de colinde si cantece de Craciun
Corul de Camera "Preludiu", condus de mereu-proaspatul Voicu Enachescu, va propune in seara de 23 decembrie un concert special, in care diversitatea colindelor, dar mai ales confluenta pieselor corale provenite din muzica popoarelor, pare sa confere o atmosfera de sarbatoare.

Data publicarii: 05 Dec. 2013 Vezi toată știrea

Corul academic "Gavriil Musicescu" prezintă două concerte de colinde
Corul "Gavriil Musicescu" dirijat de maestrul Doru Morariu vă invită în această seară, la un Concert de colinde susţinut în Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Mihai Eminescu", dar și mâine, 19 decembrie, cu același program de colinde la Palas Mall, Atrium,  din Iași.

Data publicarii: 18 Dec. 2013 Vezi toată știrea

Trei zile de concert extraordinar de colinde la Filarmonica „Oltenia“
Corala Academică a Filarmonicii "Oltenia" vă invită în zilele de 19, 20 și 21 decembrie, de la ora 19:00, la un concert extraordinar de colinde, prezentat pe scena Filarmonicii din Craiova. Corul va fi dirijat de profesorul timişorean Diodor Nicoară.

Data publicarii: 18 Dec. 2013 Vezi toată știrea

Concert de Crăciun - Festivalul Național PASTORALA, Ediția a X-a, Decembrie 2013
Corul de Cameră "Pastorala", în colaborare cu Primăria Municipiului Focșani, Centrul Cultural Vrancea și Consiliul Local Focșani, prezintă joi, 19 decembrie, de la ora 18:30, un concert tradițional de colinde, cu participarea mai multor formații corale, printre care Corala Preoțească "Sf. Ier. Mc. Teodosie de la Brazi" și Corul "Cantabile" al Liceului "Ioan Slavici" din Panciu.

Data publicarii: 18 Dec. 2013 Vezi toată știrea

Craciun de poveste - Concert extraordinar alaturi de Corala "I.C. Danielescu"
Sambata, 21 decembrie, de la ora 19:00, la Casa Sindicatelor din Ploiesti va avea loc un concert extraodinar de Craciun, sustinut de Corala "Ion Cristu Danielescu", dirijata de Valentin Gruescu. Invitati speciali: contratenorul Ceazar Oatu si actrita Alexandra Velniciuc.

Data publicarii: 13 Dec. 2013 Vezi toată știrea

Florile dalbe - Concert al Corului "Vox Medicalis"
Aflat printre cele mai indragite formatii vocale de amatori, Corul "Vox Medicalis" al Studentilor in Medicina si Farmacie din Bucuresti, prezinta miercuri, 18 decembrie, de la ora 19:00, la Aula Magna a Facultatii de Drept, un traditonal concert de colinde si cantece de Craciun. Dirijor: Tudor Ionescu.

Data publicarii: 12 Dec. 2013 Vezi toată știrea

Colinde in dar - Concert Caritabil sustinut de Corul Preludiu
In sunet de colinde, darul tuturor va fi deosebit de important pentru ca Fundația Dezvoltarea Popoarelor să continue să ajute 90 de copii din familii dintre cele mai sărace și cu probleme sociale din trei școli din sectorul 3 din București.

Data publicarii: 05 Dec. 2013 Vezi toată știrea

Corul academic "Divina Armonie", concert în stagiunea "Paul Constatinescu"
Vă invităm la cel de al patrulea concert din cadrul Stagiunii Corale "Paul Constantinescu", ediția a V-a. Protagoniștii: Corul Academic "Divina Armonie", dirijat de Marius Firca.

Data publicarii: 13 Dec. 2013 Vezi toată știrea

Al treilea concert din Stagiunea Corala Bucuresteana "Paul Constantinescu"
Luni, 09 decembrie, va avea loc la Biserica Sf. Elefterie un dublu concert coral, inscris in calendarul editiei a V-a a Stagiunii Corale Bucurestene "Paul Constantinescu". Corul de fete "Euterpe" si Corala "Sfantul Mare Mucenic Mina" a Protopopiatului Slobozia va asteapta la o seara muzicala, de la ora 19:00.

Data publicarii: 06 Dec. 2013 Vezi toată știrea

Colinde, colinde...cu Symbol
Corul de copii si tineret "Symbol" va astepta in aceasta seara la un concert de colinde, de la ora 19:00, pe scena Ateneului Roman. Programul va cuprinde lucrari romanesti, dar si cantece de Craciun culese din muzica altor popoare.

Data publicarii: 10 Dec. 2013 Vezi toată știrea

Corala Barbateasca Ortodoxa "Te Deum Laudamus" - Concert traditional de colinde
Astazi, de la ora 18:00, Biserica "Domnita Balasa" din capitala a gazduit un concert minunat de colinde traditionale, dar si mai noi, frumos interpretate de Corala Barbateasca Ortodoxa "Te Deum Laudamus", aflata sub aripa Patriarhiei Romane.

Data publicarii: 08 Dec. 2013 Vezi toată știrea

Pag. 9 din 11 | 30 inreg./pag. | nr. inreg: 301