Urmăriți-ne pe Facebook

 Programul Stagiunii Corale „Paul Constantinescu”

Newsletter ANCR

Suntem afiliați la

Noutăți

În atenția membrilor ANCR
Stimați membri, vă rugăm să trimiteți urgent la adresa asociației din Str. Gutenberg Johann nr. 19, 050028, București sau la adresa de email office@ancorom.ro, o prezentare a formației pe care o coordonați care să conțină următoarele informații: numele complet al ansamblului, orașul în care acesta activează, instituția de care aparține (dacă este cazul), anul înființării formației ...

Data publicarii: 04 Nov. 2013 Vezi toată știrea

Adunarea Generală ANCR
După întâlnirea din anul 2013 de la Constanța, vă așteptăm la adunarea generala a Asociației Naționale Corale din România și anul viitor, în luna iunie 2014.

Data publicarii: 04 Nov. 2013 Vezi toată știrea

Lăudaţi pe Domnul! – Concursul Naţional de Muzică Bisericească, ediţia a VI-a, 2013
Aula Magna „Teoctist Patriarhul” din Palatul Patriarhiei a găzduit, duminică, 27 octombrie 2013, etapa Naţională a Concursului de Muzică Bisericească „Lăudaţi pe Domnul!”, aflat la cea de-a VI-a ediție. Anul acesta, concursul s-a adresat corurilor parohiale mixte din țară.

Data publicarii: 28 Oct. 2013 Vezi toată știrea

Stagiunea Corală “Paul Constantinescu” 2013 - 2014
Din 2009, la inițiativa președintelui Asociației Naționale Corale din România, Voicu Enăchescu, se desfășoară în București o serie de concerte corale adunate sub călduros-gândita Stagiune Corală ʺPaul Constatinescuʺ.

Data publicarii: 22 Oct. 2013 Vezi toată știrea

Corul de Cameră Preludiu, concert în cadrul Galei Tinerimea Română
Aflată la a doua ediție, Gala Tinerimea Română adună sub auspicile sale concertele extraordinare ale formațiilor pe care, an de an, le administrează în stagiuni artistice.

Data publicarii: 22 Oct. 2013 Vezi toată știrea

Corul Academic Radio, concert dedicat aniversarii a 85 de ani de Radio Romania
Încă din 1985 Radio România emite actualități de fapt divers, politice, dar nu în ultimul rând culturale pe toate plaiurile țării noastre, rămânând unul dintre cele mai ascultate posturi de radio din România.

Data publicarii: 22 Oct. 2013 Vezi toată știrea

Corala Appassionato, pe podiumul Festivalului ”Ohrid Choir”
Anul acesta, pe podiumul competiției Ohrid Choir a urcat Corala Appassionato din Târgoviște, condusă de dirijorul Florin Badea, formație ce a reușit să se impună de-a lungul timpului prin culoare, tensionalitate, construcție și o impresionantă doză de energie pe care a insuflat-o oricărui repertoriu aborda.

Data publicarii: 17 Sept. 2013 Vezi toată știrea

Corul Academic Radio prezinta Recviemul de Britten
Festivalul International George Enescu aduce in Romania sonoritati mai putin cunoscute universului muzical autohton, prin Recviemul de Benjamin Britten. Inclus in seria Mari orchestre ale lumii concertul beneficiaza de participarea in premiera a Corului Academic Radio, Orchestrei Nationale Radio si a Corului de Copii Radio.

Data publicarii: 10 Sept. 2013 Vezi toată știrea

ISIS – G. Enescu, alaturi de Corul Preludiu si Lucerna Symphony Orchestra
Corul de Camera “Preludiu” bifeaza un al doilea eveniment in cadrul editiei din 2013 a Festivalului International George Enescu. Miercuri, 18 septembrie, incepand cu orele 17:00, scena Ateneului Roman este din nou gazda unui concert inclus in agenda celei mai importante manifestari muzicale din Romania.

Data publicarii: 10 Sept. 2013 Vezi toată știrea

Pag. 8 din 8 | 30 inreg./pag. | nr. inreg: 219